Keukeninrichting

Uw keuken ons vak.
Dalmolen horeca- en grootkeukentechniek

Wij bieden een totaaloplossing voor uw bedrijfskeuken.

Sinds 1972 werken wij samen met onze klanten aan het realiseren van een optimale werkplek met een prettig werkklimaat, een logische routing en hoge kwaliteit keukenapparatuur om mee te werken. Wij zijn uw partner voor de complete keukeninrichting in de horeca, grootkeukens, instellingen, school-, sport- en bedrijfskantines. Ook voor de bakkerij, de slagerij, de catering, de zuivelbereider en de thuiskok kunt u bij ons terecht.

Waar zijn wij goed in?

Wij zijn goed in het inrichten van de complete keuken. Van de indeling van uw keuken, de juiste routing, de juiste apparatuur en de juiste capaciteit. Wij begeleiden ieder project, van het ontwerp tot en met de installatie en de nazorg.
Dalmolen Horeca- en grootkeukentechniek is een compact bedrijf waar de lijnen kort zijn en het contact persoonlijk is. Uw vragen worden zo mogelijk direct beantwoord en eventuele storingen zo snel en efficiënt mogelijk opgelost.

Bent u op zoek naar een specifiek apparaat vraag het ons en wij sturen u zo snel mogelijk alle informatie en indien gewenst een aantrekkelijke offerte.

Informatie aanvragen
Eloma
Kogast
Alto-Shaam
Florigo

Interesse? Vraag onze brochure aan.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door ons op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nummer achterlaten

Contactgegevens

Tinweg 2
8471 XK Wolvega
T: 0561-617210
E: info@dalpro.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Naam *

Telefoonnummer *