Bakwanden

Florigo Bakwanden

Florigo bouwt zijn bakwanden volgens een modulaire systeem. Dit maakt praktisch elke samenstelling, maat en afmeting mogelijk. Bovendien, zoals vrijwel alle andere installaties en modellen van Florigo, leverbaar in gas of elektrische uitvoering. De bakwanden van florigo zijn geschikt als ‘frites en snacks’ fornuis én als visbakfornuis.

Gas en elektrisch

Van oudsher bouwt Florigo fornuizen met een hoge bakcapaciteit, uitstekende kwaliteit en grote flexibilteit. Zowel de Florigo gas- als elektrische uitvoeringen kunnen elke toets der kritiek doorstaan. Het visbakfornuis van Florigo heeft de naam ‘het degelijke visbakfornuis met de hoogste bakcapaciteit’ te zijn.
De gasuitvoeringen hebben een ingelaste naadloze stalen ketel (6 mm) met roestvrijstalen kruimelvanger en aftapkraan. Sinds de introductie van een nieuw ribverwarmingssysteem is de bakcapaciteit verder toegenomen, nog verder versterkt door de revolutionaire HR-technologie. Met als gevolg doelmatiger energieverbruik en milieuwaarden.
De elektrisch uitgevoerde visbakpannen hebben een ingelaste roestvrijstalen ketel (3 mm) met roestvrijstalen kruimelvanger en aftapkraan. Het verwarmingselement kan uitzwenken. Realiseerbaar van één pan tot acht pannen.

Solo unit, extra capaciteit, zo geregeld.

De solo unit friteuse van Florigo is standaard voorzien van digitale temperatuurregeling, royale rvs frituurmanden en een ‘schone’, makkelijk te reinigen rvs ketel zonder warmtewisselaars. Naast de optie van duurzame vergrendelbare nylon zwenkwielen is deze unit ook verder uit te breiden met afzuigkap en -motor, geïntegreerde vergaarbak, werkblad(en) en geurfilterkasten. Feitelijk ontstaat dan een complete multifunctionele mini bakwand op de m². Gas- of elektrisch verwarmd, ronde of rechthoekige ketel, met of zonder manden. Ook als visbakfornuis interessant.

Maatwerk

De frites-en-snack units en visbakfornuizen van Florigo worden gekenmerkt door maatwerk, flexibiliteit in vorm en formaat, én HR-technologie. De geavanceerde bediening, de verregaand geautomatiseerde vet aftap- en oliefiltersystemen (zoals ATF: Filtering in drie stappen, filtering, fijnfiltering en als extra stap een filterplaat/pad) en geurfilterkasten maakt het frituren tot een volledig verantwoord en continue gecontroleerd proces.

Maatwerk

De frites-en-snack units en visbakfornuizen van Florigo worden gekenmerkt door maatwerk, flexibiliteit in vorm en formaat, én HR-technologie. De geavanceerde bediening, de verregaand geautomatiseerde vet aftap- en oliefiltersystemen (zoals ATF: Filtering in drie stappen, filtering, fijnfiltering en als extra stap een filterplaat/pad) en geurfilterkasten maakt het frituren tot een volledig verantwoord en continue gecontroleerd proces.

Alle combinaties denkbaar

De snackketels kunnen worden geleverd met enkele, dubbele of driedubbele manden. Het complete grootkeukenprogramma, zoals au bain marie, spiegelbakplaat, verwarmde frites-uitschepbox of gascomfoor, wordt naadloos volgens uw wensen ingebouwd. De elektronische temperatuurregeling maakt het volledig benutten van de capaciteiten van HR-technologie door middel van een ‘snackcomputer’ (de zgn. Glasstouch program) efficiënt én vraag gestuurd. De mogelijkheden om vitrines met koel- of warmhoud functie en diverse soorten disposablehouders en saus dispensers te realiseren en de programmeerbare sfeerverlichtingsmogelijkheden maken een Florigo bakwand tot een compleet geheel

Florigo proefkeuken

Wilt u eerst wel eens zien hoe het werken met een Florigo bakwand  in de praktijk gaat? Dat kan! Maak een afspraak en wij laten  u op uw gemak rondkijken, proefbakken en vanzelfsprekend de werking en het gebruik van het nieuwe filtersysteem ‘Active Triple Filtration’ bekijken.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie