Koffie en ingrediënten

Café Molino Maya Classic espressobonen

Café Molino

Voor u als horecaondernemer is het belangrijk dat u uw klanten een lekkere kop koffie kunt serveren. De herinnering aan goede koffie is immers voor velen een aanbeveling om nog eens terug te komen.

Een goed advies is daarbij essentieel. Voor horeca, bedrijven en verenigingen leveren wij koffiemachines van uitstekende kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk, met de mogelijkheid van een passend servicepakket. Naast de koffieautomaat leveren wij een compleet koffieconcept met
koffiebonen, instant ingrediënten, melk, suiker en koekjes.

Zo wordt ook in uw bedrijf een goede kop koffie een heerlijk moment van genieten.

Café Molino Maya Classic espressobonen

Zorgvuldig samengestelde melange vol en rijk van smaak met een krachtige afdronk. 100% Arabica. Voor café creme, espresso, cappuccino, latte macchiato etc.

Café Molino Vriesdroog Koffie Excellent

Koffie met een zachte afdronk, geschikt voor automaten. Een milde, voor iedereen toegankelijke koffie. Hiermee maakt u espresso, café creme, latte macchiato, cappuccino, Wiener melange, coffee-choc etc.

Cacao, topping en benodigdheden

Naast koffie leveren wij tevens een heerlijke cacao melange voor een lekkere kop chocolademelk of als ingrediënt voor bijvoorbeeld Wiener melange. Ook topping en suiker hebben wij op voorraad.

Interesse? Neem contact op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door ons op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nummer achterlaten

Contactgegevens

Tinweg 2
8471 XK Wolvega
T: 0561-617210
E: info@dalpro.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Naam *

Telefoonnummer *