DAL-pro vaatwasmiddelen

DAL-pro vaatwasmiddelen

DAL-pro vaatwasmiddelen
Samengesteld uit de beste en waar mogelijk  milieuvriendelijke ingrediënten. De DAL-pro vaatwasmiddelen voldoen  aan de hoge eisen die gesteld worden aan de hygiëne in de horeca en de voedselverwerkende industrie.

Kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing  zijn voor iedereen belangrijke factoren.  Met onze DAL-pro vaatwasmiddelen en door het gebruik van onze efficiënte doseersystemen bieden wij u een van de meest duurzame oplossingen in de markt.

Het merendeel van de DAL-pro vaatwasmiddelen zijn ECO gecertificeerd met het Europees Ecolabel en voldoen aan de criteria van Agentschap NL, OVAM en Green Key

iHACCP-tool

Met behulp van onze iHACCP-tool kunnen wij in een handomdraai alle te reinigen objecten binnen uw bedrijf inventariseren. Vervolgens genereert iHACCP een compleet reinigingsplan met controlelijsten en productinformatie op maat. De reinigingsproducten van DAL-pro zijn ontwikkeld, om in combinatie met iHACCP, bij te dragen aan het hygiënisch, veilig en milieubewust werken in de horeca, bedrijven en instellingen.

Meer weten over Dal-pro reinigingsmiddelen?

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door ons op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nummer achterlaten

Contactgegevens

Tinweg 2
8471 XK Wolvega
T: 0561-617210
E: info@dalpro.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Naam *

Telefoonnummer *