Service

Zeven dagen per week en 24 uur per dag is onze servicedienst bereikbaar voor storingen via telefoonnummer 0561-617210.


Service, montage & onderhoud

Ons serviceteam bestaat uit vakkundige monteurs die zorg dragen voor de installatie, de service en het onderhoud van uw apparatuur. Ervaren vakmensen die waar nodig ook adviseren en met u meedenken. Veelvoorkomende onderdelen voor o.a. vaatwasmachines, koffieapparatuur en combisteamers hebben wij op voorraad.


24-uurs service

In een bedrijfskeuken heeft men over het algemeen te maken met buitengewone werktijden. Eventueel voorkomende storingen houden zich vaak ook niet aan kantoortijden. Een 24-uurs storingsdienst is dan ook essentieel voor een goede voortgang van de werkzaamheden in met name horecaondernemingen.

Zeven dagen per week en 24 uur per dag is onze servicedienst bereikbaar voor storingen via telefoonnummer 0561-617210 en in noodgevallen staan wij op ieder moment van de dag voor u klaar. Buiten kantoortijden wordt u doorverbonden met de dienstdoende monteur.

Contact opnemen
Uw keuken, ons vak


Servicepakket

Bij ons heeft u de mogelijkheid een servicepakket op maat af te sluiten voor (preventief) onderhoud aan uw apparatuur. Jaarlijks zien wij de vraag naar onderhoudscontracten toenemen. Eén of meerdere malen per jaar wordt uw apparatuur nagekeken en onderhouden, zodat u verzekerd bent van goed werkende apparatuur. Bent u geïnteresseerd? Vraag naar de voorwaarden.

Direct een storing melden? Neem contact op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door ons op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nummer achterlaten

Contactgegevens

Tinweg 2
8471 XK Wolvega
T: 0561-617210
E: info@dalpro.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Naam *

Telefoonnummer *